Braamhuis - voor het leven
Laden Evenementen

Moodboard makeno.l.v. Ria Oostendorp Kosten € 5,00 of 2 strippen

Afmeting moodboard is 60×50 cm op een canvas doek of diverse andere afmetingen. Een moodboard is een visualisatie van ideeën, gedachten en sfeer ontwerpen. Wat heeft je bezig gehouden? Waar wordt je gelukkig van?

Alle materialen zijn aanwezig, maar je mag hiervoor ook zelf verzamelen stofjes, kralen, lint, wol, oude foto’s, droogbloemen, broderie of behang. Teksten, gedichten etc. uit tijdschriften of iets dergelijks.

We starten met een leeg wit vlak wat eerst in kleur wordt gebracht met verf als achtergrond. Bedenk welke kleur het best bij je past.

Stap 1:een tekening van contouren maken met potlood of krijt van een voorwerp, beeltenis, maak een foto van een afbeelding. Neem het gerust mee. Als je met papier werkt ga je scheuren dan ontstaat er een vloeiende overgang. Stap 2 Ordenen en kiezen. Vlakverdeling maken. Stap 3 Plakken met dubbelzijdig plakband voor de stofjes en lijm voor het papier. Let goed op de uitstraling en kleur. Ga hiermee aan de slag. Denk aan de  “gewoon beginnen tips” en laat het idee dat het perfect moet zijn los.

Belangrijke informatie

  • Datum: 13 april , 2023
  • Tijd: 13:30 - 15:30
  • Cost: €5,00
  • Evenement Categorie:

Locatie

braamhuis
Reisenakker 12
Zevenaar, Gelderland 6903 ZJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
316 – 332 111